Kívül ropogós, belül puha, isteni finom… 🙂
Hozzávalók:
- 130 g zabpehelyliszt
- 20 g holland kakaópor
- 2 ek. kókuszvirágcukor
- 3 g sütőpor
- 1 csipet szódabikarbóna
- 1 csipet só
- 300 g Magic Milk laktózmentes natúr görög krémjoghurt
- 40 g kókuszolaj/ vaj
- 1 db tojás
Elkészítés:
Egy tálban keverjük jól össze a száraz hozzávalókat. Egy másik tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat, majd apránként keverjük bele a száraz összetevőket. Felforrósított, kókuszolajjal vékonyan kikent gofrisütőben 3-4 percig süssük. (Ne nyitogassuk közben, és mérjük az időt, mert különben vagy megég, vagy szétesik a gofri!)
recept és kép: Reisz Daniella