Laktózmentes túró 220 g
Az első magyar laktózmentes túró hagyományos túrókészítési eljárással készül, 1,5% zsírtartalmú laktózmentes tejből. Emésztés-élettani szempontból a túró értéke hasonló a többi tejsavbaktérium kultúrával előállított tejtermékéhez. Alacsony zsírtartalma miatt sok magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort is tartalmaz. Alacsony energiatartalma és könnyű emészthetősége miatt javasolt a fogyasztása, különösen idősebb embereknek és fogyókúrás étrenden lévőknek.

Átlagos tápérték 100 g termékben: | |
Energia | 593 kJ /142 kcal |
Zsír - amelyből telített zsírsavak |
7.0 g 5.0 g |
Szénhidrát - ebből cukrok |
3.7 g 3.5 g |
Fehérje | 16.0 g |
Só | 0.05 g |
Laktóztartalom: < 0.01 g / 100 g |
Összetevők: | |
magas hőmérsékleten hőkezelt, pasztőrözött zsírszegény tej, tejsavbaktérium színtenyészet, laktáz enzim. Zsír a szárazanyagban min.: 25% (m/m). |
Letölthető anyagok: | |
mm_turo_nyomdai.zip |