karakter

Laktózmentes tejszín

Laktózmentes tejszín

karakter

A 2 az 1-ben Magic Milk laktózmentes tejszín főzéshez és desszertek készítéséhez is kiváló!

A kiváló állagú felvert tejszínhab eléréséhez a tejszínt felhasználás előtt legalább 12 órán keresztül tárolja hűtőben. Habszifon használatakor javasoljuk 2 patron felhasználását.

Használja főzéshez is, segítségével már semmi nem tud gátat szabni a közös családi főzésnek!

Miért kell hűteni az UHT laktózmentes tejszínt? Az egyszerű cukrokká bontott tejcukor a hőkezelés hatására enyhén karamellizálódik. Ez a folyamat szobahőmérsékleten az idő múlásával erősödik, hűtött környezetben azonban a laktózmentes habtejszín megőrzi eredeti élvezeti értékét.

Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia
1217 kJ/295 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
30.0 g
20.0 g
Szénhidrát
- ebből cukrok
3.8 g
3.6 g
Fehérje
2.5 g
0.08 g

Laktóztartalom: <0.1 g / 100 g

Űrtartalom: 0.5 Liter

Összetevők:

tejszín, stabilizátor (karragén), savanyúságot szabályozó anyag (E500), laktáz enzim.
tejszív hazai termek